Renee Olsthoorn
Menu

Bed of roses

Renée Olsthoorn

(klik op de foto's om ze te vergroten)

"Net als het eerste boek van deze trilogie, `De Franse Slag', speelt een groot deel zich ook af in Den Haag. Herkenbaar en sfeervol. Weer een heerlijke roman van Renée Olsthoorn, vol humor, liefde en positiviteit." ElisabethB

Lees de recensies hier, hier en hier

alt

Bezoek de speciale Josefiens Zevende Hemel Facebook pagina hier

Na haar scheiding van Engelsman Benedict Barlow vertrekt Josefien Boterenbrood met haar dochtertje Penelope vanuit Engeland naar Nederland, waar ze een eigen vegan patisserie wil beginnen.

Josefien weet het zeker, er is voorlopig geen plaats voor een man in haar leven, en al helemaal geen Engelsman. Nooit meer. Ze is gelukkig zo met haar dochtertje, Franse herder Beau en haar Nederlandse familie.

Maar dan leert ze de aantrekkelijke Luke Lovegrow kennen. Jawel, een Engelsman. Hij is in Den Haag voor een internationale conferentie en het huwelijk van zijn halfbroer.

Een discussie in een café maakt duidelijk dat Josefien en Luke heel anders in het leven staan. Hij overtuigd vleeseter, zij al jaren vegan; hij conservatief en een tikkeltje seksistisch, zij progressief en overtuigd feministe.

Kan er desondanks iets moois opbloeien tussen twee zulke verschillende karakters? Trekken tegenpolen elkaar inderdaad aan? Of is hier sprake van een gevalletje `twee geloven op een kussen, daar rust de duivel tussen'?

Een ding is zeker: aan vuurwerk geen gebrek tussen die twee.

Josefiens Zevende Hemel is het vervolg op de in 2017 verschenen roman `De Franse slag'.

In Josefiens Zevende Hemel leren we nieuwe personages kennen. Naast Josefien en Luke, onder meer Josefiens prettig gestoorde moeder Rietje, haar tweelingzus Barbara en broer Kasper. Verder keren er diverse personages uit De Franse slag terug, onder wie Berend Boterenbrood, zijn kinderen en Els Weesjes, die een enorme blunder begaat waarmee ze haar relatie met Nick Zonneveld op het spel zet. 

De blunder in kwestie is uitgebreid te lezen in het verhaal `Misverstand aan het strand' dat als extra achter in het boek is opgenomen.

Je kunt Josefiens Zevende Hemel bestellen bij je eigen boekhandel of via Bol en Boekenbestellen.nl

Paperback: 15,95

e-boek: 8,99

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

alt

boekomslagen:

Stouthandel Illustraties

alt